Café

Välkomna till vårt lilla mysiga café i Ingatorp. Här serverar vi kaffe och te, lättare maträtter, bakverk och pajer och stora goda smörgåsar, ja det mesta som hör ett café till.

Lokalen användes fram till 1962 som charkuteriaffär. Vi har valt att behålla de helkaklade väggarna för att få en lite kitschig och postmodernistisk stil på lokalen. Vår önskan är att göra det här till en naturlig mötesplats där alla ska känna sig välkomna och må bra oavsett om ni är bofasta, tillfälliga besökare eller turister.

Sommartid har vi uteservering i vår stora, härliga trädgård.

Vi har inrett ett alldeles särskilt litet rum för barnen där vi kör tecknad film. Ett väldigt populärt tillhåll för de minsta.

Ett urval att vårt utbud och våra specialerbjudanden kan du se här.

Alla MC-åkare har 10% rabatt på allt i Caféet. Bakom huset finns plats för ett flertal motorcyklar.

Vi gör även smörgåstårta på beställning. Man kan välja på 6- och 12-bitars. Vi har skinktårta och skaldjurstårta för 69:- biten.

Det går bra att abonnera Caféet om ni ska någon tillställning, möte eller annat. Vi har 20 sittplatser. Vi skräddarsyr efter era önskemål. Använd vårt kontaktformulär eller ring om ni har vill abonnera eller ha mer info.

Ni kan förbeställa nybakade frallor eller baguetter och hämta upp dagen efter redan från kl. 07:00 på morgonen. Detta gäller alla dagar utom måndagar och tisdagar.

Bordsbeställning på telefon 0381-210 04, info@regnbagsdalen.se eller vårt kontaktformulär.

Varmt välkomna till Regnbågsdalen Café & Guesthouse önskar Gunnel och Karina.