Bistro/Café

Välkomna till vårt Bistro Café i Ingatorp. Här serverar vi mat à la carte och husmanskost, kaffe/te och varm choklad med vispgrädde, lättare maträtter, bakverk och pajer och stora goda smörgåsar.

Vi har fullständiga rättigheter, öl/vin och starksprit. På Regnbågsdalen har vi både en stor altan som uteservering och en stor härliga trädgård. Här kan ungarna leka fritt medan de vuxna kopplar av i grönskan.

Lokalen användes fram till 1962 som charkuteriaffär. Vi har valt att behålla de helkaklade väggarna för att få en lite kitschig och postmodernistisk stil på lokalen. Här äter ni i en charmig och avslappnad atmosfär. Vår tanke har varit att skapa en naturlig mötesplats där alla ska känna sig välkomna och må bra oavsett om ni är bofasta, tillfälliga besökare eller turister.

I det gamla kylrummet har vi inrett ett alldeles särskilt litet rum för barnen där vi kör tecknad film. Ett väldigt populärt tillhåll för de minsta.

Vår meny och drycker kan du se här.

Alla MC-åkare och alla cyklister tillhörig någon cykelklubb har 10 % rabatt på vårt utbud (gäller ej öl/vin och starksprit). Bakom huset finns plats för ett flertal motorcyklar.

Vi gör smörgåstårta på beställning. 6- eller 12-bitars skaldjurstårta eller skinktårta. 69 kr/biten.

Bordsbeställning på telefon 0381-210 04, info@regnbagsdalen.se eller vårt kontaktformulär.

Varmt välkomna till Regnbågsdalen Café & Guesthouse önskar Gunnel och Karina.