Information

Våra rum

Rum 1 (4-6 personer) - 1200:-/dygn

Ett fräscht och rymligt flerbäddsrum. Här finns två stycken våningssängar som vardera har en 120 cm bred undersäng och en 90 cm bred översäng. I undersängarna går det utmärkt att sova två personer och ni får då sex bäddar i detta rum, annars fyra bäddar. Rummet ligger på ovanvåningen och ni delar kök och badrum med ett rum till. Hyr ni bägge våra rum så får ni hela lägenheten för er själva. I köket finns kyl/frys, spis, micro och all annan köksutrustning som kan behövas. Badrummet har badkar. Ni har också tillgång en balkong som ni delar med andra rummet. Rummet är tyvärr inte handikappanpassad. Husdjur är ej tillåtna här.

Rum 2 (2-3 personer) - 850:-/dygn

Ett ljust och trevligt rum för 2-3 personer. Dubbelsängen i rummet går att dela så får man får en 120 cm bred och en 105 cm bred säng. Rummet ligger på ovanvåningen och ni delar kök och badrum med ett rum till. Hyr ni bägge våra rum så får ni hela lägenheten för er själva. I köket finns kyl/frys, spis, micro och all annan köksutrustning som kan behövas. Badrummet har badkar. Ni har också tillgång till en balkong som ni delar med det andra rummet. Rummet är tyvärr inte handikappanpassad. Husdjur är ej tillåtna här.Facilitetslista 2015

Resesäng: Barn under 3 år i resesäng (ej sänglinne) eller i föräldrars säng bor gratis
Antal rum: Två st (se rumsbeskrivning ovan för antal bäddar)
Sänglinne/handdukar: Ingår
Dusch/toalett: En toalett med badkar delas av två rum. Hyr ni hela lägenheten på övervåningen har ni sjävklart egen toalett/badkar.
Kök: Två rum har ett fullt utrustat kök att dela på. I köket finns kyl/frys, spis, micro och all annan köksutrustning.
Handikappanpassat: Nej
Frukost: Köpes i vårt café eller handelsbod.
Husdjur: Ej tillåtet
Övrigt: Alla våra rum är nyrenoverade och modernt och bekvämt inredda och rökfria. Inga fjädrar eller dun i sängkläder. På varje rum tillgång till WiFi. En stor, härlig och lättillgänglig trädgård finns att nyttja fritt till avkoppling eller lek. Grillplats finns och vi har spel och leksaker att låna för den som önskar.